Etusivulle
Yksilöhoito
Ryhmärentoutus
Kuvat ja videot
Rebalancing
Rentoutus cd:t
Linkit
Yhteystiedot
In EnglishKouluttajat : Riitta ja Magnus Appelberg

Magnus ja Riitta Appelberg

Aquabalancing Oy
Huhtimäenkatu 3 A 15
33100 Tampere
puh. 03-2220082 tai 050-5347009
Sähköposti: [email protected]  

Riitta Appelberg illa on kaupallinen peruskoulutus, ja hän ehti toimia metallialan henkilöstöhallinnan piirissä toistakymmentä vuotta ennen kuin kiinnostus itsensä hoitamiseen kasvoi niin suureksi, että hän astrologia- ja vyöhyketerapiakurssien lisäksi koulutti itsensä Rebalancing-kehoterapeutiksi vuonna 1992. Siitä lähtien hän on Magnuksen kanssa kehittänyt Aquabalancingia nykyiseen muotoonsa.

Magnus Appelberg siirtyi teknilliseltä korkeakoululta teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksen oppeihin ja valmistui maisteriksi sieltä vuonna 1990. Tämän jälkeen tanssijan ammatti alkoi pikkuhiljaa antaa tilaa Rosen-menetelmän koulutukselle, joka vaihtui Rebalancing-kehoterapiaan vuonna 1992. Eväänä tanssitaiteenlaitokselta jäi kuitenkin vedenalainen oivallus, jonka hän sai vierailevalta äänipedagogilta Kozana Luccalta. Tämä oivallus yhdistyi kehoterapiatyöskentelyyn ja on perustana Aquabalancingissa.

Tällä hetkellä Riitta ja Magnus eivät enää tee hoitoja Tampereen Kylpylässä.  Kursseja voit kuitenkin tilata soittamalla 050-5347009.