Etusivulle
Yksilöhoito
Ryhmärentoutus
Kuvat ja videot
Rebalancing
Rentoutus cd:t
Linkit
Yhteystiedot
In English


Itse hoitotilanteessa asiakas kelluu selällään tekijän turvallisessa ja kevyessä otteessa. Käsittely kohdistuu ensisijaisesti suuriin lihasryhmiin esim. selässä, pakaroissa ja jaloissa. Kosketus on suostuttelevaa, ei manipuloivaa. Sen tarkoitus on luoda enemmän tietoisuutta lihaksiin ja niiden jännityksiin.

Kun lihasten jännitystilat sulavat, asiakas kokee usein helpotusta siitä, että pystyy päästämään irti vanhoista jännityksistä. Se olotila, mitä koetaan hoidon aikana tai hoidon jälkeen, on vahvasti arkitajunnasta poikkeava. "Ihan kuin kelluisi ulkoavaruudessa.. " "Olin jossakin hyvin syvällä - itsessäni…" "Voiko näin hyvältä tuntua…" "Olin kuin äidin kohdussa…"

Kun henkilö rentoutuu hyvin syvästi, krooniset kivut ja säryt sulavat usein hoidon aikana pois. Tämä mahdollistaa uusien liikeimpulssien antamisen niin, että liikeradatkin laajenevat. Ihmiselle, joka on jatkuvassa kipukierteessä, tällainen kivuttomuuden hetki antaa aikaa koko elimistölle palautua takaisin tasolle, mikä ei kivun takia muuten ole mahdollista. Ensisijainen tarkoitus on luoda mahdollisuus elimistölle palautua ja korjata itse itsensä.

Tällä hetkellä emme pidä vastaanottoa.  Palaamme veteen vuoden 2007 puolella.

Kurssikalenteri kertoo seuraavista kursseista.

< edellinen sivu