Auto kuntoon Skruvatissa

Varaosien ostaminen autoon ei ole koskaan ollut näin helppoa. Skruvatilta löydät kaikki mitä tarvitset autosi kunnostukseen ja tuunaamiseen. Aikaisemmin auton varaosien vuoksi joutui lähtemään kiertelemään varaosaliikkeitä tai pitkän matkan päähän erikoismyymälöihin. Nyt sinun tarvitsee vain klikata itsesi Skruvatin kotisivuille ja eteesi avautuu Pohjoismaiden suurin valikoima erilaisia autotarvikkeita.

Auto kuntoon Skruvatissa

Skurvat on autoharrastajien keskuudessa hyvämaineinen ja suosittu nettikauppa. Sillä on kattava mallisto monien eri tunnettujen automerkkien osia kuten esimerkiksi Volvo, Audi, Ford, Honda jne. Sen valikoimista löytyy esimerkiksi erilaiset pakokaasujärjestelmät, valaistukseen liittyvät tuotteet, auton korit ja korin osat. Valikoimassa on myös moottorin osia ja moottorin ohjaukseen liittyviä tuotteita sekä mm. vetokoukkuja, suodattimia ja huoltosarjoja.

Skruvatista voit ostaa myös autoosi uudet renkaat. Valikoimiin kuuluu niin nastarenkaita, kitkarenkaita, merkkirenkaita, premiumrenkaita sekä edullisia malleja. Jos et ole varma siitä, minkä malliset renkaat autoosi sopivat, ei hätää, sinun tarvitsee vain syöttää sivustolle autosi rekisterinumero, ja sivusto kertoo mitkä renkaat ovat yhteensopivat automallisi kanssa. Voit samalla tilata myös uusiin renkaisiisi sopivat hienot vanteet, jotka myös tuodaan postitse kotiovellesi.

Skruvatista löytyy myös paljon veneilyyn liittyviä tuotteita ja varaosia. Voit hankkia sieltä vaikkapa uudet airot, ankkurit ja kiinnitysvälineet kuin erilaiset maalit ja liimat veneen kunnostukseenkin. Myös öljyt sekä veneisiin että autoihin voi tilata kätevästi Skruvatin kautta. Tässäkin voi hyödyntää kaupan helppoa rekisterinumerohakua, jonka avulla saat esiin automalliisi sopivat öljyt. Voit hakea sopivia vaihtoehtoja myös ilmoittamalla autosi merkin ja vuosimallin.

Skurvat on myös auton tuunaajien suosikkikauppa. Siellä on paljon persoonallisia ja tyylikkäitä osia autoon, joiden avulla voit muokata menopelistäsi juuri sellaisen näköisen kun itse haluat. Skruvatissa on tarjolla laaja yli 500 000 tuotteen valikoima, joten on melko varma, että löydät tarvitsemasi varaosan tai muun tarvikkeen tästä kaupasta. Skruvatilla on käytössä myös hintatakuu, joka tarkoittaa, että jos löydät saman tuotteen jossain muualla edullisemmin, Skruvat alentaa ostamasi tuotteen hinnan yhtä edulliseksi.

Monipuoliset maksutavat

Voit maksaa Skruvatista ostamasi tuotteet joko pankkikortilla, laskulla tai verkkopankin kautta. Jos ostoksesi maksavat yli 100 euroa, voit valita myös osamaksun, jolloin maksat tuotteen hinnan takaisin pienemmissä erissä. Yleensä Skruvatin tuotteet ovat varastossa ja lähetettävissä saman tien, mutta jos tuotteen alla lukee tilaustuote, sen yhteydessä lukee myös aika, jonka sisällä tuote tulee saapumaan varastolle.

Jos sinua kiinnostaa Skruvat alennuskoodi, jonka avulla saat ostoksesi edullisemmin, katso tästä alennuskoodi kauppaan.  Vierailemalla nettisivuillamme Cupoconcept.fi, voit hyödyntää myös lukuisten muiden nettikauppojen alennuskoodit. Säästät näin nettiostoksistasi rahaa ja voit hyödyntää hyvät tarjoukset. Cupoconceptista löydät kaikki suomalaisten suosikkikauppojen alennuskoodit kerättynä kätevästi yhteen paikkaan. Lisää koodi nettikaupan kassalla ennen tuotteen maksamista ja hyödynnä alennukset.