Toimistohotellin vuokraaminen Turusta

Toimistohotelli on nykyaikainen toimitilaratkaisu, joka ei välttämättä ole vielä kaikille yrityksille kovin tuttu. Toimistohotelli on kokonaisuus, joka tarjoaa kattavasti kaikenlaisia palveluja toimitilojen lisäksi. Nämä palvelut tukevat toimitiloja ja mahdollistavat yrityksen keskittymisen pelkästään oman liiketoiminnan pyörittämiseen.

Toimistohotellissa on palveluja

Toimistohotelliin voi kuulua monenlaisia palveluja kuten esimerkiksi aulapalvelut, ruokailupalvelut, sisustus, tekninen apu, siivouspalvelut, postituspalvelut, kiinteistön huolto ja monet muut tällaiset toimet. Näistä eri palveluvaihtoehdoista yritys voi valita ne, joita se itse tarvitsee ja haluaa käyttää. Kaikki palvelut on hinnoiteltu erikseen ja ne maksetaan perusvuokran lisäksi. Toimistohotelliin voi kuulua itse toimitilojen lisäksi erilaisia kokoustiloja, edustustiloja ja saunatilat, joita voi vuokrata tarpeen vaatiessa. Näin yrityksen ei itse tarvitse ostaa tai vuokrata isoja tiloja tällaisten edustustilaisuuksien vuoksi, vaan se voi käyttää niitä vain tarvittaessa.

Toimistohotellit helpottavat yrityksen toimintaa. Esimerkiksi sisustus voi olla hotellissa jo valmiina odottamassa työntekijöitä, jolloin yrityksen ei itse tarvitse hoitaa muuttamista tai erilaisten huonekalujen ja tietoteknisten ratkaisujen ostoa. Myös tekninen apu voi olla ulkoistettu, jolloin yrityksen ei tarvitse huolehtia vaikkapa videotykkien tai tulostimien toiminnasta ja korjauksesta. Toimistohotelleihin kuuluu myös kiinteistönhuolto ja siivous, jolloin käytännön asiat sujuvat joustavasti ja turvallisesti. Myös tilaratkaisut ovat toimistohotelleissa joustavat. Lisää tilaa voi vuokrata nopeasti ja myös tilatarpeen vähentyessä yritys voi pienentää tilojen määrää. Sopimukset ovat hyvin joustavat ja myös niiden irtisanominen on helppoa. Toimistohotellin hyviin puoliin kuuluu myös se, että siihen ei tarvitse sitoutua niin pitkäksi aikaa kuin perinteisiin vuokrattaviin toimistoratkaisuihin, joissa yleensä vuokrasopimus kirjoitetaan vähintään vuodeksi. Toimistohotelli on joustava ja moderni ratkaisu yrityksille, joiden toiminta saattaa muuttua nopeastikin ja jotka vaativat tiloilta myös joustavuutta ja ketteryyttä muutoksille.

Vertaile hintoja

Turun toimistohotelleja pääsee etsimään MatchOfficen kautta. MatchOffice.fi on hyvä valinta kaikille, jotka etsivät toimistohotelleja Turun seudulta. Tällä hetkellä Turussa on tarjolla kolme erilaista toimistohotellia, jotka kaikki sijaitsevat lähellä keskustaa. Toimistohotellien hintataso on lähtökohtaisesti melko saman tasoinen, mutta erilaiset lisäpalvelut luovat eroa hintojen välillä. Toimistohotellien määrää Turussa tulee todennäköisesti kasvamaan tulevaisuudessa, kun tämän toimistomuoto alkaa kasvattamaan suosiotaan entisestään. Turku on hyvä toimistohotellin sijaintipaikka, sillä kaupunki sijaitsee keskeisten kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi toimistohotellien vuokrat eivät ole niin korkeita kuin esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa sinne pääsee matkustamaan esimerkiksi junalla puolessatoista tunnissa. Toimistohotelli tulee hinnaltaan usein edullisemmaksi kuin samanlaisen tilan vuokraaminen tavallisesta rakennuksesta esimerkiksi kaupungin keskustasta. Hinnan lisäksi toimistohotellissa pääsee verkostoitumaan muiden yritysten kanssa, jotka sijaitsevat samassa hotellissa. Toimistohotelli sopii kaikenlaisiin töihin, mutta erityisesti yrityksille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla ja keskittyä täysillä omiin töihin. Kun olet löytänyt sopivat toimistotilat MatchOfficesta, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä toimistohotellin vuokraajaan ja sopia tapaamisesta näyttöä ajatellen.